Büszkén ajánljuk a Rhino Tours, az Aegon és a Biztosítási Centrum első közös termékét

Rhino Utas Casco

Rhino túrázáshoz casco kötése

Betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítást, valamint motoros assistance minden túramotorosnak érdemes kötnie. Mi a túráinkon kifejezetten kérjük, hogy a résztvevők kössenek biztosítást, mert ha baj van – mi túravezetők könnyebben tudunk intézkedni. Aki sokat fog motorozni idén és több túrán is részt kíván venni, annak ajánljuk figyelmébe az éves betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítást, amely egész évre tartalmaz extra útlemondási (sztornó) biztosítást is plusz szolgáltatásként.

A gyorsaság és egyszerűség kedvéért ezeket a biztosításokat partnerünknél a Biztosítási Centrum Kft.-nél kötjük, Smolkó Dorina segítségével, aki túrázóinknak is szívesen áll rendelkezésére. Kérdéseitekkel, valamint a részletekkel kapcsolatban keressétek őt bizalommal!

Rhino Tours

Kedves Túrázók, remélem szeretettel fogadjátok ezt az egyedi lehetőséget!

A lényeget pár mondatban összefoglalom:

  • Minden kedves túrázónk aki már legalább egy Rhino túrán részt vett, egyedi kedvezménnyel köthet AEGON motor casco biztosítást a Biztosítási Centrum közreműködésével!
  • A motor casco egyedi jellege a téli üzemmód, mely maximum 6 hónapra vehető igénybe és ez idő alatt a motorkerékpár 2.000 vagy 3.000 Ft havi díjért elemi kár és lopás kockázatban van.
  • Minden gyári indításgátlóval  vagy riasztóval felszerelt motorkerékpár biztosítható KORTÓL és GYÁRTMÁNYTÓL  függetlenül!
  •  A szerződéskötéseket Smolkó Dorina kezeli a Biztosítási Centrum Kft., mint független biztosítási alkuszt nevében.

 

Az ajánlatkéréshez adja meg az adatait

Bővebb információ érdekében forduljon az ügyintézőnkhöz

Rhinoceros

Smolkó Dorina

Vezető Biztosítási Asszisztens

Biztosítási Centrum  Kft.

1042 Budapest, Árpád út 51-53. B. ép. fszt 6. üzlet

+36 70 380 3033

d.smolko@bco.hu

Személyes ügyfélszolgálatunk ideiglenesen szünetel! Telefonos ügyfélszolgálat elérhető.

A használt motorkerékpárok szemlekötelesek, így a szemlézést vagy Smolkó Dorina személyesen, vagy az AEGON biztosító szakembere fogja végezni!

Rhinoceros